Q&A

Întrebări frecvente

Pentru nunți livrez minim 900. Pentru ședințe de logodnă/cuplu livrez minim 100. Nu există un plafon sau limită. Fiecare eveniment și sesiune este diferită.

Nu. Editarea este la fel de importantă ca și fotografierea, este cealaltă jumătate a procesului de fotografiere. De ce ai vrea să plătești prețul întreg pentru doar jumătate din produs?

Am nevoie de un avans de 20% atunci când rezervați, pentru a vă rezerva data. Cei 80% rămași se vor achita în data evenimentului, la finalul acestuia.

Contra-cost pot asigura și serviciile video, colaborez cu videografi, iar în funcție de preferințe și bugetul fiecăruia putem discuta.

Nu camera este esența, ci persoana din spatele ei. Astfel, nu te voi face să arăți mai slab(ă) cu ajutorul programului Photoshop, pentru că ești frumos/frumoasă așa cum ești și vreau să vezi și să știi asta! Pot elimina o pată sau două dacă simt că distrage atenția de la fotografia generală, pentru că toți avem acele zile! Voi elimina orice distragere a atenției din fundal, dar părul suflat de vânt, un zâmbet extravagant și o rochie puțin șifonată sau murdară pe o faleză la apusul soarelui sunt genul meu!