Să ne cunoaștem!

Salut!

Eu sunt Andrei!

În prezent locuiesc în Sibiu, România, însă pasiunea mea pentru fotografie și călătorie mă poartă în locuri uimitoare! Am fotografiat de-a lungul anilor multe povești de dragoste prin toată țara, cât și în străinătate. 

Sunt un mic poet fotograf, îmi place să creez prin fotografiile mele momente unice, umplute cu emoții adevărate, variate și sincere, emoții pe care timpul le poate șterge, dar fotografiile nu pot pieri niciodată, ele devenind moștenire viitoarelor generații. Mă străduiesc mereu să caut noi modalități de a mă surprinde, implicit de a evolua. Îmi place să explorez. Adesea mă poți găsi rătăcind prin pădure sau prin oraș, căutând noi locații inedite.

Îmi place să surprind romantismul real, acei fluturi în stomac, dintre două suflete îndrăgostite, momentele nevăzute, momente în care protagoniștii sunt ei înșiși fără vreun efort.

Cred în iubire, autenticitate, imperfecțiune și iertare, curajul de a fi imprevizil și am o slăbiciune pentru oamenii care își urmează propria cale departe de ceea ce alții cred că trebuie să facă și de a spune adevărul articulat indiferent de situație.

Ăsta sunt eu, un fotograf mereu cu sufletul deschis, care vă va susține mereu ca voi să fiți voi înșiși. Cel care pledează pentru ca tu, mireasă, să faci ce vrei în ziua nunții tale. Nu ceea ce își doresc prietenii tăi sau familia ta.

Voi fi acolo pentru a vă ajuta vocea să fie auzită printre zgomotele zilei aglomerate a nunții.

Indiferent de circumstanțe sunt aici pentru a te captura pe tine, dragostea ta și visul tău.

Sunteti pregatiti pentru ziua cea mare?

Împreună vom crea o experiență memorabilă pentru tot restul vieții.

Aș fi bucuros să vă cunosc și să vă arăt povestea mea.